Madservice Kronjylland inviterer indenfor til Åbent Hus og byder naturligvis på smagsprøver

Ribbensteg, blomkålsfrikadeller, citronfromage og meget mere. Hos Madservice Kronjylland er udvalget stort, når de leverer mad til hjemmeboende borgere i Randers Kommune, som er visiteret til madservice. Nu åbner Randers Kommunes storkøkken dørene og byder indenfor til Åbent Hus den 5. september 2024. Der er gratis adgang for alle.

Den 5. september 2024 fra klokken 12.00 – 15.00 er det endnu engang muligt at få et kig ind bag kulisserne og møde de dygtige og dedikerede medarbejdere i køkkenet hos Madservice Kronjylland. Omkring 1000 borgere er visiteret til madservice i Randers Kommune og modtager dagligt mad fra Madservice Kronjyllands køkken, som også leverer ca. 25 % af maden til kommunens ældrecentre. Det bliver til rigtig mange måltider dagligt, og i alt laver Madservice Kronjylland mellem 22.000 – 25.000 enheder mad om ugen. Heraf med mange individuelle hensyn til specialkost eller særlige diæter. Det kræver fuld fokus på effektivitet og grundighed, men også høj grad af fleksibilitet.

Kom og bliv klogere på Randers Kommunes madordning, og de mange muligheder, der er for at få en nemmere og mere velsmagende hverdag. Der vil naturligvis være smagsprøver på et udvalg af Madservice Kronjyllands store menukatalog, og der vil efterfølgende være kaffe og kage.

Ingen tilmelding er nødvendig, bare mød op. Tag gerne en ven, en nabo eller en søster med. Alle er velkomne, og det er gratis at deltage.

Madservice Kronjylland
Falstervej 2
8940 Randers SV.

Har du ikke selv mulighed for transport, er der gratis bus fra Randers Busterminal kl. 11.45, kl. 12.30 og kl. 13.00 (påstigning ved pølsevognen). Retur fra Madservice Kronjylland efter behov.

Valgfrihed er et nøgleord

Som borger med behov for madordning, er der garanti for et måltid af høj kvalitet og med bæredygtige hensyn. Og naturligvis med den gode smag i fokus. Borgerne kan frit vælge, hvad de gerne vil spise, og om portionerne skal være store eller små.

Menuerne ændrer sig fra uge til uge, og der er altid en bred pallette af velsmagende retter at vælge imellem. Det eneste, borgerne selv skal gøre, er at varme maden efter anvisningerne i mikrobølgeovnen. Og så vælge deres yndlingstallerken at spise maden af. For Marianne Sloth Sørensen, der er leder af Madservice Kronjylland, er det vigtigt, at maden smager hjemmelavet og mad, der spises af en tallerken fremfor en plastikbakke, smager bare bedre, siger hun.

Service og samarbejde

Derudover betyder det meget for Madservice Kronjylland at kunne yde god og nærværende service hele vejen rundt. Her spiller alle de omkring 50 medarbejdere en vigtig rolle.

”Alle er lige vigtige. Både dem, der planlægger, passer telefonerne, indkøber, tilbereder, pakker, opvasker og udbringer maden. Og også vores elever. De er alle med til at løfte kvaliteten og sikre, at vi kan levere god mad så effektivt som muligt,” siger Marianne Sloth Sørensen.

Det er alt dette, Madservice Kronjylland gerne vil vise frem – og gerne vil byde de besøgende til at smage på.