Ny leder af Dagplejen i Randers Kommune

Randers Kommune har netop ansat Karen Lis Holdgaard Rasmussen som leder af Dagplejen. Hun kommer fra en stilling som konstitueret dagtilbudsleder i Dagtilbud Midt og starter i Dagplejen den 1. august 2024.

Når Karen Lis Holdgaard Rasmussen tiltræder som ny leder, bringer hun en bred erfaring og stor kompetence med sig til Dagplejen.

Karen Lis, 51 år, har en baggrund som pædagog og 25 års erfaring fra blandt andet flere ledelsesroller, herunder afdelingsleder, pædagogisk leder og senest som konstitueret dagtilbudsleder siden november 2023.

Sideløbende har hun i 2013 taget en diplomuddannelse i offentlig ledelse, og i 2019 tog hun er master i organisatorisk coaching og læring.

"Jeg glæder mig til at starte i dagplejen og til at lære denne del af organisationen at kende. Jeg brænder for børns trivsel, udvikling og det gode børneliv, samt det at være medskaber til et meningsfuldt arbejdsliv for medarbejderne. Jeg ser frem til at møde dagplejerne, og i samarbejde med den øvrige ledelse at videreudvikle en bæredygtig dagpleje i Randers ” siger Karen Lis Holdgaard Rasmussen.

”Dagplejen er en stor og vigtig del af dagtilbudsområdet i Randers kommune. Med Karen Lis som overordnet leder af dagplejen får vi en erfaren og kompetent leder som kender kommunen og dagtilbudsområdet gennem en længere årrække. Jeg glæder mig over at et enigt ansættelsesudvalg har peget på Karen Lis til denne stilling. Jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde og til at Karen Lis sammen med resten af holdet omkring dagplejen skal udvikle dagplejen og det samlede dagtilbudsområdet” siger Lars Lynghøj, dagtilbudschef i Randers Kommune.

Privat bor Karen Lis Holdgaard Rasmussen i Vorup og har to voksne børn på henholdsvis 20 og 23 år.

Seneste nyheder

Nyheder