Prisvindende band åbner festugen i Randers

KALASET, der netop har åbnet Tinderbox-festivalen, er klar til endnu en åbningskoncert. 9. august kan festugegæsterne i Randers glæde sig til en gratis koncert ved åbningen af Randers Festuge på Rådhustorvet

Randers Festuge 2024 er lige rundt om hjørnet, og det bliver en uge fyldt med fest, farver og fantastisk musik. Åbningsarrangementet finder sted den 9. august kl. 16 på Rådhustorvet, og det lover til at blive en uforglemmelig oplevelse.

Festugen skydes i gang med en særlig ceremoni, hvor borgmester Torben Hansen vil overrække hæderen som Årets Randersborger 2024. Denne ærefulde pris gives til en person, som har gjort en særlig indsats for Randers og skabt positiv omtale af området. Dette års modtager er valgt blandt et rekordstort antal indstillinger fra randrusianerne selv, og valget er truffet af Randersborger-Komitéen, der består af repræsentanter fra byrådet, Business Randers, Kulturelt Samvirke og Samvirkende Idrætsklubber i Randers (SIKR).

Efter ceremonien vil KALASET indtage scenen for årets gratis åbningskoncert. Bandet har markeret sig som et af de mest lovende nye navne på den danske musikscene. Med hits som 'Tag Mig Som Jeg Er' har de taget radiolytterne med storm på både P3, P4 og andre af landets radiostationer. De er nu også godt på vej til at opnå millioner af streaminger. KALASET består af Morten Holm Ørsager, Sidsel Due, Jakob Rønn, Henrik Skov og Anders Mygind, som alle bidrager med deres unikke talenter til bandets særegne indiepop-lyd.

Den unge kvintet har vundet et hav af talentkonkurrencer og modtog sidste år blandt andre Odense Live Talentprisen. 2024 blev året hvor KALASET modtog den prominent Gaffa-pris som Årets Nye Navn. GAFFA gav desuden deres debutalbum og forårskoncert hele fem stjerner. De beskrev musikken som noget, der kan få tusindvis af mennesker til at hoppe i takt. Bandet musikalske univers er præget af energiske melodier og fængende tekster, som formår at inddrage og begejstre publikum. Deres koncerter er kendt for at være livlige og engagerende, hvor tilskuerne bliver en del af det musikalske kollektiv, som bandet bygger op foran scenen.

Randers Festuge byder på et væld af arrangementer for både store og små. Der vil være noget for enhver smag, lige fra kulturelle events, børneaktiviteter og gastronomiske oplevelser. Familie og venner kan samles for at skabe uforglemmelige minder i en uge fyldt med musik, glæde og fællesskab. Det samlede program findes på www.randersfestuge.dk - hvor de mange arrangører løbende indtaster arrangementerne.

Seneste Nyheder

Nyheder